Eggs Design

EGGS Design er et uavhengig innoverende konsulentselskap, som hjelper kunder med å skape nye produkter, tjenester og forretningsforandringer. Vi arbeider holistisk for å forsikre oss om at menneskelig innsikt spiller i harmoni med teknologi, merkevare og forretning.

EGGS Designs Rede består av over 100 fagpersoner fra over 25 nasjoner som jobber i et tverrfaglig, internasjonalt økosystem. Vår kultur er vårt unike drivstoff.

Vi er en mangfoldig flokk av ildsjeler som brenner for å skape innovasjoner som løfter oss mot en bærekraftig forretningsfremtid.

Vi omfavner teknologi, men vi er ikke drevet av den. Vi skaper elskelige opplevelser for mennesker med hjelp fra teknologien. Vi jobber for å forenkle løsninger i vår stadig mer komplekse verden. Dette er grunnen til at vi samarbeider med likesinnede klienter som har mot til å gjøre en forandring, og som ivrer etter å bringe liv til ideer.

WeClean har en filosofi vi i EGGS Design falt pladask for, dette fordi vi ønsker at alle som har sin arbeidsplass her i vårt Rede blir en del av vårt Habitat.
Det at alle som jobber i WeClean er juridisk sikret 10% av fremtidig utbytte av bedriftens potensielle overskudd, og deres fantastiske slagord: «If you’re too cool to clean – you’re too cool for us» sementerte førsteinntrykket om at dette var selskapet vi hadde lett etter.

Agbessi har raskt blitt en del av oss, og vi ser oss ikke tilbake

💚#lovablefutures

Bestill hjemmerenhold, flyttevask, vindusvask eller vask av lokaler for din bedrift!
Illustrasjon av WeClean vasker vindu
Bestill vask