Hjemmerenhold

Generelt om tjenesten:

Hjemmerenhold kan bestilles på hjemmesiden vår. Alle våre renholdere er ansatt gjennom en grundig rekrutteringsprosess, og har gjennomgått profesjonell teoretisk og praktisk opplæring. Vi har alltidfingeren på pulsen, og sørger for å følge opp alle ansatte slik at de heletiden er oppdatert på våre rutiner og leveransekrav.
Vi har stor respekt for ditt hjem og din private sfære. Derfor har vi inngåttpartnerskap med Gjensidige Skadeforsikring. I samarbeid med dem forsikrer vi ditt hjemfor opptil 10 millioner NOK.

Om leveransen:

Vi har med alt vi trenger av vaskeutstyr, og det eneste du trenger å står forer tilgang til støvsuger og vann. Om det ikke er tilgang til støvsuger i boligen kan du bestille dette som ekstratjeneste. I tillegg ber vi deg gjøreklar eventuelle spesialprodukter for spesielle overflater.
Etter at du har booket møter renholder opp til avtalt tid, og plukker eventueltopp nøkkel der du har etterlatt den. De fleste av våre førstegangskunder velgerå være hjemme når renholder kommer til dem, og dette er også det vi anbefaler.Dette gir deg mulighet til å gjennomgå hva du ønsker vi skal fokusere på, slik at vi lettere kan møte deres forventninger til renholdet. Hvis du, motformodning, ikke kan være hjemme er det viktig at du oppgir eventuelleopplysninger som er viktige for at renholder skal gjøre en god jobb, samt at du forteller oss hvor nøkkelen din er og hvordan vi kommer oss inn. NB: Husk å beskrive hvordan du kommer frem til boligen (feks: nummer på inngang, ringeklokke/porttelefon, etasje etc.)

Hva vasker vi?

Generelt for alle rom:
• Alle frie flater under 180cm i høyden rengjøres
• Alle gulv og tepper støvsuges
• Alle gulv blir vasket med våtmopp (så lenge gulvmaterialet tålerdet)
• Rengjøring og flekkfjerning fra Dørhåndtak, dørkarmer og brytere.
• Alle speil og glassflater utenom vinduer (Innsiden av vinduer kan legges til som ekstratjeneste)
• Avfall fjernes så fremt rengjører er gitt tilgang til avfallsrom/dunker Spesielt for kjøkken:
• Rengjøring av oppvaskkummer
• Utvendig rengjøring av mikrobølgeovn, ovn, kjøleskap etc. (Innvendig vask av ovn kan legges til som ekstratjeneste)
• Kjøkkenapparater (kaffetrakter, blender, etc.) tørkes over spesielt for bad:
• Rengjøring av toalett, servant, dusj og dusjvegg
• Dusjkabinett, dusjhjørne med glass og badekar regnes som ekstra-tjenester da disse krever spesielle vaskemidler og tar lengre tid enn vanlig dusj

Alle boliger er forskjellige. Derfor er det supert om du spesifiserer om du har noen spesielle ønsker eller områder du vil vi skal fokusere ekstra på. Vi minner også om at det tar lengre tid å vaske hvis det er mye rot, og anbefaler å bestille ekstra tid om du ønsker at vi skal rydde før vi begynner å vaske.

Om du føler du ikke har fått svar på alt du lurer på kan du lese mer på vår FAQ.

No items found.
Bestill hjemmerenhold, flyttevask, vindusvask eller vask av lokaler for din bedrift!
Illustrasjon av WeClean vasker vindu
Bestill vask