J. Lindeberg

”Vi utgjør den norske avdelingen til det svenske livsstils varemerket J.Lindeberg, og er til sammen fire stykker; Ole, Kristoffer, Mathilde og Marius.

J.Lindeberg ble stiftet for å utfordre den konservative golf- og herremoten i 1996. Tanken var at hvis man kunne få den konservative mannen, som gjerne var den typiske golfspilleren på den tiden, til å kle seg i trange rosa golfbukser og smale dresser villa han kanskje også tvinges til å modernisere tankesettet generelt å ta det med seg i jobb og dagligliv. I dag har J.Lindeberg blant annet butikker i New York, Los Angeles, Tokyo og 130 butikker i Kina - og har også fått dame, ski og treningskolleksjoner for å bli et komplett «lifestyle brand». Målet er fortsatt at man gjennom mote kan påvirke og utvikle samfunnet til det bedre.

“We want to dress people who want to change the world”. Dette er J.Lindbergs brandmotto. WeClean røsker tak i bransje som trenger en «wake up call» og vi vil alltid støtte bedrifter som pusher verden videre enten det er i liten eller stor skala. I tillegg tilbyr de en fleksibilitet og leverer et resultat vi er meget fornøyd med.”

Takk for et godt samarbeid så langt!

#jlindeberg #wecleansh*t

Bestill hjemmerenhold, flyttevask, vindusvask eller vask av lokaler for din bedrift!
Illustrasjon av WeClean vasker vindu
Bestill vask